utgång

Jag hann med allt jag skulle hinna igår, och tur var väll det :) Innan allt folk hade gått, så körde min syster mig&Sandra till tåget, tack för det! Vi satte oss på tåget i dösjbro och hoppade av i Helsingborg, tog ut lite pengar och gick hem till en människa som Sandra var fast besluten om att han hette Arvid, han hette dock Mattias, så var honfårr Arvid ifrån är fortfarande en fråga  värd att ställas :P I alla fall så var André och han där, och vi satte igång med lite kortspel, och skitsnack, för att komma i stämning! Vid halv 12 lämnade vi boet för att gå ner mot Cardinal. Jag måste säga att det var den bästa kvällen på länge och jag hade riktigt kul :) Jag och Sandra träffade förövrigt en väldigt liten människa som nyss provspelat för HIF, men sandra gjorde klart för honom direkt att vi hatar Hif :P Och jag måste säga att jag har nog aldrig hört någon säga "Jag har cash" så många gånger som honom! Aja, vi överlevde det med. Vid halv 3 sjöng vi sista versen och var nöjda för kvällen/natten och då började vår barfotavandring till knutan så vi kunde åka hemåt :) En mycket trevlig kväll, det vill jag lova :) Så tack igen allihop :)

Nej, nu ska jag nog sova en stund :P
ciao!

Födelsedag?

Haha jag antar att detta är min dag :P Känns inte riktigt så, känns precis likadant som igår :P haha. Blir lite kalas idag, sen ut med sandra och några ikväll antagligen :)

Men innan folket kommer, så måste jag hinna med både det ena och det andra, så jag vet inte varför jag sitter här egentligen
Jag ska hem till Rebecca, och hämta en sak,
Jag ska duscha och fixa till mig,
hjälpa mammi med det sista här hemma,
hämta sandra och välja kläder

Och allt detta ska ske innan klockan 6, LYCKA TILL & GRATTIS JOHANNA!
haha så nu får jag sätta igång
ciao!


lyckliga stunder!

Mitt i alla bråk, tårar och all irritation, kom ett litet litet leende fram. Det är dom där små orden igen!
" du du DU betyder mycket mer"
För stunden är jag världens lyckligaste!

 En annan av mina lyckligaste stunder, med den finaste människan i världen!

Jadå

Nu har jag suttit här i en kvart, och tänkt på vad jag ska skriva för att få det att låta bra, och för att få det att låta positivt. Men det går inte. Nu är jag trött på dig och dina lögner. Du ljuger mig rakt upp i ansiktet, för att någon annan ska kunna trycka upp det i huvudet på mig. Jag är trött på det nu, och kräker snart på både dig och den! Men jag vet redan vem som kommer vinna i slutet, och det är det som håller humöret uppe :)

Har varit på Liseberg idag med Syskonen Malmqvist, mycket trevligt, fast att det var så himla varmt så jag trodde vi skulle smälta. Så vid 2 begav vi oss mot Skåne igen, och aldrig har jag varit så glad över ac, och 18 grader i bilen! När jag kom hem slängde jag mig i poolen, där termometern visade hela 27 grader, underbart! Funderar på att ta ett dopp till, lite senare :) Efter det bär det väll av till stan, till Sandra igen, så blir det väll en tvätt av ulle och bulle och sen lite mys :)

Nej, poolen!
ciao!

Irritation

We´ve got each other and that´s a lot

Vissa dagar irriterar precis allting mig - idag är en sån dag!
Jag irriterar mig på att alla andra är sura och irriterade, fast att jag är det själv. Jag irriterar mig på att alla andra har fel och jag rätt, när det egentligen är tvärt om. Jag irriterar mig på att alla ska vara så korkade och jobbiga, när det egentligen bara är jag som är det, och inte ser den lättaste lösningen. Jag irriterar mig på att folk ljuger, fast att de egentligen talar den vitaste sanningen! Jag irriterar mig på folk som inte fattar, när det är jag som i själva verket är fruktansvärd komplicerad. Jag irriterar mig på när folk tror sig veta varför jag är irriterad, även fast att dom de flesta gånger har alldeles rätt. Och jag irriterar mig på migsjälv när jag säger att det inte är något med mig. Men mest av allt, så irriterar jag mig på det, och dem, som jag alltid irriterar mig på, fast ännu mer, utan anledning, eller så kanske det finns en anledning? Jag hoppas inte det, men jag tror, och det sitter där i bakhuvudet alltid. Låter konstigt, men det finns folk som verkligen vet vad jag menar! Mina bästa vänner vet, och jag tackar dom, för att dom finns där, och vet, förstår, och orkar med mig sånahär dagar! <3

Aja, det blir inte bättre av att sitta här, så nu ska jag ut till poolen och ta ett dopp ist!
Tjing !

Telefon med mormor

J : "Jag har köpt ny bil"
M : "Uh, Så trevligt, men då får du ta det lugnt"
J : "Ja, men det lovar jag att göra"
M: "Ja, så bra, du vet att mormor alltid är med dig"

Ibland kan bara det lilla göra en glad :) Och med hennes varma ord gjorde hon min dag!

När hon senade pratade med mamma gav hon ifrån sig kommentaren
"Vad kul att hon har köpt bil, hon kan gott slänga iväg lite pengar"
Haha min mormor är KUNG :D

Pusstja

Vi är vuxna nu!

Usch, satt nyss och kollade i Sofies fotoalbum, och tittade på bilderna från studenten och studentveckan! Jag kan fortfarande inte fatta det, jag har tagit studenten! Och jag trodde aldrig jag skulle säga det, men fy vad jag saknar allt! Självklart är det fortfarande skönt att slippa alla lektioner, men resten! Jag skulle inte tveka en sekund, och skulle ge allt för att uppleva studentveckan och studenten igen! Alla skandaler, alla underbara människor, all sammanhållning, Per westins hue, när han försökte vara en av oss, ALLT! Och än en gång vet jag att jag inte är ensam om att tycka det! Men så är det, alla människor får uppleva detta en gång i sitt liv, men alla vill uppleva det igen! Och jag har nog fortfarande inte fattat att jag måste jobba för att ha ett liv, och pengar, jag har ingenstans som jag MÅSTE gå till(om jag inte vill ha pengar alltså:P). Det finns inget ställe som längre känns som föralltid, ingenstans där alla är i min ålder, och ingenstans där det man gör tas för givet. Nu gäller det att visa framfötterna, och slita! Nu kan man inte hoppa över en lektion eller 2, och man kan absolut inte sjukanmäla sig för minsta lilla. Nej nu är det tvärt om, vi har alla gått från en värld till en annan! Och jag ska inte klaga, jag har ett jobb, som ger mig pengar, men jag har inte mina soffor där vi tränger ihop oss för att alla ska få plats, jag  har inte mina bänkar utanför där jag kan sitta och sola och snacka skit, med en glass i handen, och jag har framför allt inte alla jag känner, med mig varje dag! (Men jag har dock ett par väldigt sköna fotöljer på jobb :D) Förr hatade jag folk som sa att dom saknad, så kan man absolut inte det på sae skolan, jag var beredd att skälla ut dom direkt, men nu förstår jag, och jag måste medge att jag hade fel! Men det tog mig inte lång tid att komma på! Jag och alla runt om mig börjar bli vuxna, och ska snart leva dedär tråkiga livet som alla andra, Jobba sova äta, jobba jobba jobba.. även om man kan leva livet kan man ändå inte det på samma sätt, och det är fruktansvärt när den tanken slår en. Även om jag trivs på mitt jobb, så trivdes jag rätt bra med mina skollov, raster, och när alla lärare bad oss vara tysta! Man ska ta vara på sina tre sista år, även om de är ett rent helvete!

Jag har inte skrivit detta för att klaga eller för att jag inte trivs med mitt liv, men jag vet att det inte bara är jag som känner såhär, och jag har faktiskt fattat att allt var så mycket lättade i skolan! Jag trivs som sagt på mitt jobb, och med mitt liv, men det var faktiskt som alla sa, jag fattade inte hur bra jag hade det. Men jag är fortfarande fruktansvärt glad över att jobba istället, för alla prov, läxor, projekt osv dödade oss! Jag är riktigt glad att slippa det!

Usch som jag längtar till helgen! Sandras äckligt mysiga stuga för oss själva, och jag ska få vara där, med tre av dom som betyder mest! Det kommer bli riktigt underbart =)

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen!
Mighty, mighty SP

Sovgott allihopa,  
tja!

jobbar&sliter

Nu var det riktigt längesen jag uppdaterade, men har inte riktigt haft tid. Jobbar och jobbar, men har redan kastat in handduken och bett om lite semester :P Ska jobba imorgon&söndag, alltså missar jag karnevalen, men, på ett sätt är det ganska skönt. Var inne en runda igår, och visst är det trevligt att träffa en massa man inte träffat på länge, folk från Sp05ek, och massa andra. Men visst är det skönt att slippa se en massa ansikte, som man aldrig vill se ändå :) Kan lika bra jobba nu, och vara ledig på hbgfestivalen, och så får det bli!

Idag blir det lite slappande innan jag går på kl 14.00 imorgon, för att sen jobba 6 dagar i rad, men för att sen faktiskt vara ledig Juli ut, ah, det är så vackert! Men, sen finns det ju folk som går på sin semester idag, grisar, örk på er, men ni har slitit LITE längre än mig, så ni är väl värda det :) Men sen finns det folk som min bror, som går på kl 06.00 på måndag efter 5 veckors semester! haha enjoy!

Så nu ska jag slita i 6 dagar, och sen ska jag glassa!
Tjing! ;)