tänkt till..

Jag har legat med en fruktansvärd migrän hela dagen, som nu börjar avta. Men jag har haft en hel del tid att tänka, men tanke på att jag bara legat i sängen utan att kunna göra något.
På något sätt känner jag mig analyserad, bortkommen, fast ändå som att jag blir tagen för givet. Många tankar har som sagt strömmat i huvudet idag, vilket inte har varit det bästa för migränen.
Men någon gång ska väl allt lösa sig...

Då var det dags igen..


blää!

Jaha, då blir det väll lite städande idag... tråk tråk tråk.
Men jag måste komma igång på något sätt...

sjuuuuk

Jaha ja, nu har jag gått hemma ännu en dag, men börjar känna mig mycket bättre :) Dagen har bestått av tvtittande och ett bad. Ska vara hemma imorgon också, så jag verkligen blir frisk nu, vill inte gå och dra på något hur länge som helst ju :P Har nog ingen feber nu längre heller, och det är skönt!

Dom senaste dagarna har jag fått tänka på en massa minnen och gamla tider, och jag råkar vara en människa som älskar allt som har med nostalgi att göra, får sån härlig magkänsla, så därför tänkte jag bjuda på några söta (eller vad man nu vill kalla dom) bilder, enjoy!




fan fan fan!!

Idag körde jag till jobb, och mådde lite halvdåligt, men fast besluten om att jobba. Fast det tog inte så lång tid innan jag insåg att jag var tvungen att gå hem. Helt yr, febrig och en huvudvärk som hette duga! Och inte nog med det, nu känns det som att jag har snor i hela huvudet också. Blir nog inte mer jobb på hela veckan, och det stör mig, för jag ville verkligen jobba, speciellt nu när jag för en gångs skull har fasta tider. STÖRIGT!! Men nu ska jag iaf ligga och köra med en massa huskurer tills fredag, och dricka masssssa te, mums! (: Pappi skulle köpa vaniljte till mig också, finns inte mycket som slår det!
I vilket fall, det jag ville komma till var att jag ska vara frisk till lördag. Har inte sett fram emot shopping, bio och mys på så länge som nu! Så nu ska jag krypa ner under mitt täcke i soffan, och se idol, och sen blir det sängen. Blir mycket tvtittande nu när man är sjuk, men mamma ligger också nerdränkt i snor, så vi har iaf varandra. Och min lycka är ganska stor trots allt, för idag fick jag se det nya OTH avsnittet, till en början blev jag besviken, but as usual så tog det inte lång tid innan jag var så långt inne i Tree hill som det bara går, just got to love it!

Nej som sagt, idol!
puss!

not a day to soon..

Ja, nu fick bloggen ett lite finare utseende, och det tackar jag Nina för :)

Idag är jag en helt annan människa, lycklig, glad & ja typ som vanligt! Är lite förkyld bara men förhoppningsvis är det påväg bort!
Nu tror jag att hela min vecka är väl planerad. Imorgon ska jag träffa Sandra efter jobb, torsdag ska jag och Maddie  iväg och handla när jag har slutat, och vem vet, är det fint väder kanske vi slutar mer än en gång i Lödde. På fredag jobbar jag länge (halv 5, men ändå) och efter det blir det hem att vila lite, för att sen gå iväg på lite fest på kvällen. Och på Lördag ska jag äntligen få träffa snutt igen. Vi har ju fullt upp båda två hela veckan, så det lär nog gå fort, men ser fram emot lördag lite extra, för vi ska bara ha en massa mys då :)

Har ganska mycket jobb nu ett tag framöver, vilket är skönt, iaf när det blir den 25 (y)
Men nej, nu börjar snart Idol, så det ska ses, och sen blir det sängen, men jag kanske ringer någon och säger godnatt och berättar att jag älskar honom en extra gång, först!

puss!

:/

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me


..

Det som jag så länge hoppats på, håller på att bli sanning. Men nu är jag inte så säker på att jag vill längre. Genast började jag se en massa negativa sidor.

Vad som än händer så har jag en jobbig tid framför mig..