Att ta tag i sitt liv?

Att ta tag i sitt liv och blogga är något Johanna verkligen inte gör. Nu är det minst 3 dagar sen hon skrev ett blogginlägg och hur tråkigt är inte det? Istället kommer då jag, Nina Zyszczak och gästbloggar lite. För att göra en lång historia kort så finns det inte mycket mer än att säga att JOHANNA, ta tag i ditt liv, våga blogga oftare. Alla smaskiga saker du hittar på om dagarna och nätterna, du måste dela med dig av det till dina läsare. Tänk varje morgon när dom vaknat, går in på din blogg och så står de fortfarande "har vatt sjuk hela helgen", nej du johanna! Nu får du ta nya tag och sätta igång.!


Tack för mig, over and out, peace Nina!


Sjuk

Vatt sjuk hela veckan :/ Och tro mig, de suger! Ska tillbaka till skolan imorron, har ett jävla äckligt prov om judendomen. Och vrf känns de som att jag borde kunna de superbra nu när jag vatt hemma! Men jag har verkligen inte orkat. Okej, jag har faktiskt pluggat, kanske till och med 2 timmar både måndag och tisdag. Men de fastnar liksom inte. Och idag har jag inte riktigt kommit igång än. Men jag får läsa in dom jävla frågorna och typ kunna dom innantill eller ngt i den stilen, för jag SKA klara provet. Så är det bara. Va iaf klar med mitt arbete i tid och kunde skicka in de redan igår faktiskt. Fast de blev ngt fel, så fick skicka de idag igen.

Maddie, varje tår du fäller kommer jag torka upp! Jag finns alltid här för dig, vad som än händer..

puss
- / Johanna

Söndag

Va litefyllertaxi till mathias jessica jenny och chrille igår. Massa körande hit och dit, men vadå då :P Sen åkte jag hem för jag mådde mindre bra.

Idag, legat hemma hela dagen, mått piss och bara degat, kollat film men också pluggat faktiskt :) Sen ut en liten runda nu ikväll.

- man lär sig en hel del av livets svåra svar, njut av tiden tillsammans..

ska sova nu
puss! 
- / Johanna