Usch!

Usch ! sitter här och ska snart plugga. Måste verkligen, ska bara vänta på att dom ska åka ; )
 Måste imorron också, 2 prov denna veckan, och har inte ens börjat! Starkt jobbat...

Måste börja nu
Pusspuss <3

Sjuk kväll

 Haha helt sjuk kväll , lätt sjukaste på länge ! kolla bara denna bilden  , madde skulle göra rökeffekter , men de gick inte så bra där :P haha fy tuuusan va vi har skrattat. och när madde börjar, KAN man inte sluta :P de går bara inte. haha du & jag hjärtat, alltid 

 Sen lyckades hon liiite bättre . Man ser röken ordentligt denna gången iaf :) Men som sagt  Tack för allt mys ikväll. Vad skulle jag göra utan min Madelene Aune  - min andra halva & min bästa vän! <3

Madde

190794-9
Madde , de e tur jag har dig , du är minandra halva , och utan dig är jag Ingenting


Pulka

Haha okej , snö va kanske inte bara dåligt :P Det hela började som sagt imorse. Vaknade , och såg bara vitt där ute . usch va min första tanke. Sen kom maddis och käka frulle och sen softa vi som tusan . efter de fixade jag till mig , sen pös vi hem till henne och hon fixade till sig , sen fotade hennes pappa oss ! Sen åkte vi hem här och åt , och hade efter de tänkt åka till stan , men nej de gick ju inte - än en gång - jävla skitväder ! men så kom vi på den strålande idéen om att vi kunde ju faktiskt åka pulka ! haha tusan va roligt de va :Pmen efteråt va Jag inte lite svart under ögonen . haha men tack för en underbar dag maddie . riktigt roligt , de va ju ett tag sen man åkte pulka faktiskt :P haha .

Pusspuss <3

Snö

Nej , snön skulle kommit för typ 3 månader sen , inte nu . ORKA SNÖ !


Lovely !

Haha vilka kungar, Bara Sandra som fattas ju . Some nice bitches !
Kvällar som denna e kankse inte farlig , har ju vatt med om värre. men tusan´
vad jag älskar de ! <33


190794-2

Sova

klockan är typ halv 3 och jag vakna nyss . detta håller inte . jag kan inte ha vänt dygnet redan .  hur ska de gå när vi ska börja skolan igen då ^^ de e riktigt lätt att vända de så man sover på dagen och vaken på natten . men att vända tillbaka . nej asså de går nästan inte ! Jaja om jag inte gör de själv så lär väll  min mamma göra de till mig. typ ringa och väcka mig eller ngt ... usch usch :/  Men nu ska jag käka frukost :)

Puss&Kram <3


Måndag !

Vaknade halv 12 idag, av en välkänd röst. Haha inte lätt att sova när man hör den lilla söta ungen ! Haha annie skulle ha sina köttbullar som vanligt , alltid samma sak när hon kommer hit . och de va just de jag vaknade av " mormor jag vill ha köttbullar!"  Men jag kunde inte bli arg på henne. Så de va bara att dra sig upp från sängen . men ska snart sova lite igen ! annars slutar inte denna dagen bra .

Annars , vad händer. hm ska snart sova igen skulle jag tro, sen ska jag hoppa in i duschen , käka lite . SEN ska jag och madde fixa våra små naglar . och sen bär de väll av in mot staden. Eller ngt i den stilen skulle jag iaf tro att de blir ! Mkt slapp dag alltså , men så e de ju att ha Lov , så skönt de e ! ska inte göra ngt vettigt på hela veckan. de e en sak som e säker iaf :) haha

Puss&Kram <3

Helgen

Mission Completed ! helgen är så gott som över . har vatt en lugn helg , men ibland kommer man kanske hem lite sent :P och sover lite för länge ! men vadå , de e ju bara skönt , och de e ju ändå LOV , så de spelar ingen roll !
Sitter här med madde efter en lång kväll och kort morron :P Ska snart göra maud ! här har vi ingen frukost inte , vi går direkt på middagen :P

Hm , händer idag då ? nja de återstår att se ! de får maddis bestämma ;) blir väll de vanliga , men vi trivs ju så .

Men nu ska vi kränga igen :Dmen sånna e vi , :P
Puss&Kram <3


Puerto Rico

190794-3
ahh Puerto Rico, jag vill bara tillbaka !! Kolla bara vattnet bakom oss ! Sol&Bad på dagen och krööög på kvällarna , haha helt underbart!  men de e väll bara att längta till rhodos nu, de e ju inte så länge tills dess :P augusti e ju snart  !
AHH JAG VILL TILLBAKA NUUUU !

Städat

Så, nu har jag varit duktig och "städat" lite på mitt rum, och jag har tatt disken och blabla hemma , nu måste ju mamma bli glad, och då ska jag nog kunna titta lite gulligt på henne så att jag får gå ut ikväll haha :P  kan ju inte bara sitta hemma , då vet jag inte vad jag gör.

Måste ta tag i min träning också . men de fixar jag och madde, riktiga biffar ska vi bli . Eller mer än vad vi redan är. haha får fixa de efter lovet eller något sånt i den stilen . Nej , nu ska jag duscha och sånt. kan inte bara slappa och inte göra ngt varje dag haha.

Pusspusss <3

Första gången ;P

Jaha, men då va de väll även min tur att fixa blogg . Får va som alla andra ngn gång.
Bara sovit i 2 dgr i rad nu, lite sjukis, men lite bättre nu. får se hur jag gör imorron. sen e de helg och lov. mkt skönt, kommer inte en dag för tidigt faktiskt. ska ha en vit helg, har inte haft de på länge. så nu får jag ta tag i de. men de ska väll kunna bli en trevlig helg ändå ; ) sen e de lov , och då lär de väll bli fest. trevligt :P men vi får väll se !

Men nu ska jag göra annat
Puss & Kram <3