Torsdag

Jaha, då var det snart fredag igen. Tiden går fort :) Imorgonbitti innan jobb blir det lite träning, skönt :) Om jag nu inte är för lat, men ska nog försöka tvinga upp mig :P

De senaste dagarna har bestått av lite oväntat besök, vänner och min snutt, nästan det vanliga :) Och nu är det snart sängen :) Måste säga att helgen är väääldigt oplanerad, och det var längesen :P Blir en lugn en, och sen nästa helg väntar emmaboda med baby och det ser jag fram emot :)

Nej, sov gott, gott folk ;P
puss!

Måndag

Kass uppdatering på sista tiden, jag vet, men jag har haft lite annat för mig :) Helgen innan valborg festade jag till det riktigt ordentligt, vilket betydde att jag körde på Valborg! Ett ganska medelmåttigt valborg, men jag får väll säga att jag och mina töser fixade till det galant :) I helgen har jag varit en riktig toffel, men jag njuter av varje sekund med min lilla nallebjörn :) Men igår så tog jag tag i min vänskap och körde till sandra. Det blev en tripp till väla. Och sen köpte vi lite färg till mig hår, så nu är det... blont!! :/ Lite halvt okej färg, men jag behöver nog bara vänja mig :) Men tack sandra för att du färgade det :) Blev även lite filmtittande och mys innan jag körde hem :) <3 Sen kom björn hit och sov lite med mig ;D 

Har haft en halvbra dag! Björn stannade hemma från jobb, och tur var nog de, för han har räddat min dag :) Efter att han hade kört, tog Maddie över hjälterollen och gjorde min kväll alldeles fantastisk :) <3 Blev en runda till mcD med mitt lilla hjärtegull Ida, och efter att jag och maddie hade lämnat henne hemma, körde vi en runda i stan :)

Och så var det derbydags, vilket resulterade i att jag fick en mycket glad pojkvän och en om möjligt gladare rebecca, och även mitt elfsborg vann, så jag är nöjd :)

Imorgon blir det först jobb sen träning med sandra och maddie, så det ser jag fram emot :) men oj, nu blev det mycket text här ser jag, så nu kallar sängen :)
Godnatt Sverige!

<3


Jag älskar dig!