klippklipp

Jag har bestämt mig :D

P!NK

Har suttit och lyssnat på pink hela dagen. Och kollat en massa videor. Skulle vilja klippa håret kort igen, men jag vågar verkligen inte. Samtidigt är det bara hår, och hår växer. Så jag vet inte vad jag är rädd för.
 

Hittade domhär 2 bilderna på google, och jag bara älskar både frisyren och hårfärgen. Men som sagt, jag vågar inte..

Fredag

Nu har jag varit jätteduktig, eller ja, jag har städat rummet. Men det är duktigt för att vara jag :D Har till och med dammsugat (pappa brukar göra det till mig annars). Men jag måste erkänna att nu är jag helt slut, kan dock skylla det lite på min underbart härliga förkylning. Den kom lagom nu till att baby kommer hem. Men jag tänker inte berätta det för honom. Han får märka det själv:d hiih!

Nej, nu är det dags att raka benen och duscha, för att sen köra till staden till mitt hjärta, för att sen gå bort till emmi, blir en massa mys, hämtmat, och en del skvaller kan jag tänka mig ;D Så nu har jag inte tid att sitta här mer!
Ciao !

Fredagen den 13

En sånhär dag till går jag inte med på!

Allvarligt talat! Otur på fredagen den 13? Jadå, varje jävla gång! Det brukar inte vara så ofta, men nu är det 2 månader på rad! Den 13 mars är också en fredag, och får jag uppleva en sånhär dag till så vet jag inte vad jag gör, för allvarligt talat, denna dagen har tagit på mina krafter, och har varit den värsta & jobbigaste på länge och det fattas bara en sak..!

Nej, en sak är säkert, fredagen den 13 mars 2009, tänker jag inte gå upp. Den dagen ska jag dra täcker över huvudet och ligga i sängen (& förhoppningsvis sova) heeeela dagen!

Nu ska jag försöka sova,
och hoppas att inte mer dåliga saker ska hända,
 innan klockan slår 00.00

kakmonster

Jag har tänkt på en sak ganska länge nu. Och jag känner att jag borde dela med mig av denna absolut jätteviktiga sak. För ett tag sen kom mina föräldrar hem med Semlor. Helt okej tänkte jag. Men jag hatar verkligen mandelmassa, (vilket mamma&pappa vet) men där brukar inte vara så väldigt mycket tänkte jag. Jag hade fel! Där var i princip mer mandelmassa än grädde, och som jag sa till björn, det såg inte ens ut som mandelmassa... Jag blev så arg, och nej, jag blev inte arg på mina föräldrar, nej jag blev arg för att det finns typ inga ställen i hela sverige som gör semlor utan mandelmassa, och typ hälften av sveriges befolkning tycker inte om mandelmassa! (Okej, jag kanske blev lite arg på mamma och pappa också)

Ett konditori med semlor utan mandelmassa hade alltså blivit stenrika, om jag får säga mitt, men det brukar jag inte få! ^^ Och ni som inte tycker om grädde, synd om er, en "semla" med bara mandelmassa hade varit typ, sjukt torrt ;D

Tja!