Ner med Statoil!!

Justin Bieber ft. Sean Kingston - Eenie Meenie
Bara ett tips ;)

Idag har jag varit sjukt duktig. Jag har tvättat två maskiner tvätt, vikt ihop all tvätt i strykrummet (och det tog tid), damsugat hela huset och torkat golven där nere! Mamma och pappa blir glada på mig när dom kommer hem, det är en sak som är säker!
Nu ringde sandra nyss också, och ikväll blir det mys med henne och Madde, och på kvällens meny står det ceasar sallad, MUMS!!

Inte för att jag brukar göra detta, men idag blir det hissa & dissa, och vi börjar såklart med det bästa!
Hissa: Idag vill jag hissa sjukt mycket, mig själv för att jag har varit riktigt duktig och gjorde både det ena och det andra, mina vänner, vår myskväll, mina föräldrar för att dom fulltankade bilen innan dom åkte igår och jag får ta den hur mycket jag vill. Alltså en ganska bra dag, jag tänker alltså inte välja mellan allt detta!
Dissa: Så kommer vi till den mindre roliga delen! Idag väljer jag att dissa Statoil(!), ja gott folk, ni hör det från mig! För såhär ligger det till; min pappa är yrkeschaufför och tankar därför ganska ofta, ibland mer och ibland mindre, denhär månaden är en sån då han fått ganska många "långkörningar" och därmed tankat mycket. Så mycket att han nått maxbeloppet på sitt kort. Såklart händer detta när mina föräldrar är mitt nere i Hamburg, och har varit i Belgien och Holland och lämnat en massa. Därför tog pappa reda på numert till Statoils huvudkontor, och ringer och berättar som det är, och tänkte att dom kunde hjälpa till och bara höja beloppet. Men neeej! detta var väldigt svårt, och han uttryckte sig med orden att han fullständigt skiter i var dom sitter, och hur dom ska kunna ta sig hem, ville han höja gränsen kunde han ringa dom på måndag! Jävla idioter, är det så man behåller kunder, är det det som kallas på kundrelation! Just en sånhär sak kan få mig att koka, och det kommer nog ta ett tag innan jag sätter min fot på en statoilmack för att handla igen!!

Nu när jag har kräkt ur mig detta ska jag gå ner och smeta på lite smink i huvudet så jag är lagom snygg när jag kommer till sandra :)
Peace out ;)Lalala :)

Tänker inte tjata mer om att jag måste bli bättre på att uppdatera, alla vet om det redan ändå! Läser de bloggar som intresserar mig från iponen, annars är jag inte uppkopplad så ofta faktiskt. Har egentligen inte tid för detta men fick ett väldigt sug på att uppdatera just nu, och ändå har jag inte mycket att skriva. Ska vara i Landskrona om mindre än en timme och är bara halvfärdig, har en katt som sitter och skriker vid dörren om att hon vill ut, och en annan stressande faktor är att jag inte fått svar på ett sms som jag väääldigt gärna skulle vilja ha NU! Fast att jag sitter här gör mig som sagt inte mindre stressad! Håret är plattat iaf, och jag är halvsminkad! Får bli rally för lilla polon sen :) Som alla vet bjöd helgen som gick på påsk, vilket betyder elmia, som jag spenderade med dom 3 människorna jag trivs mest med, Sandra, Madde och Björn :) Bästa dagen på riktigt riktigt länge om jag får säga det själv! Så nu vet ni det också, och jag kan ju lova att det var inte sista året vi stannade länge :P Vilket tryck, har nog aldrig sett så mycket människor, med samma intresse som oss, även om man sett många så tog dethär året priset, helt överlycklig, lär leva på det lääänge :)

Nej nu får jag fortsätta, ha en bra dag gott folk :)