Esc?

På beställning av Kathy skriver jag nu ännu ett inlägg, och detta BARA för hennes skull =) Satt nyss och kollade hennes blogg, där hon hade ngtsorts ESCtema, och så kommer jag på hur fruktansvärt arg jag blir när jag tänker på gårdagens resultat. Jag tycker Charlotte var lysande, och det måste ju vara fler som tycker det eftersom där till och med var ett land som härmade henne, ukraina om jag inte har helt fel för mig?  Jag tror att de andra länderna inte röstade på henne av avundsjuka, de gjorde allt för att just inte sverige skulle vinna, och röstade ist på sina grannländer? Men äh, vad är det att lägga ner tid på? Vi i sverige vet ändå vilken låt som är bäst och förtjänar mer att vinna =)

Har pluggat heeeela dagen, och har nu tagit en alldeles för lång paus, så jag ska snart sticka ner näsan i böckerna igen =) Och det suger mer än att Ryssland vann igår.. ;) Och imorgon väntar ännu ett slutprov, denna gång i organisation&ledarskap. Blir en jobbig vecka och jag vet inte hur det ska hinnas med, men jag löser det :P

Over and out!
puss!
- / Johanna

DAGENS!

"? är på nästan alla, så det kan ju vara vem som helst?"
Måndagsgnäll!

Idag har varit en sådär typisk dag när allt bara känns som att det ska gå åt helvete. MEN Johanna är stark och håller modet uppe.

Det ända positiva idag är att det faktiskt kunde varit värre att gå upp än det var, men när jag väl hade gått upp, kom tröttheten! Nåja, asa mig vidare till bussen, där jag frös som tusan, och nästan somnade, kom till skolan, men skulle då till koppargården, där min lektion var. En helt okej lektion. Efter det, var det körning + 4 timmars håla som gällde, NEJTACK, så jag körde, och gick sedan hem, fast besluten om att sola! Solade typ en timme, sen var det tråkigt, och än en gång frös jag!

Så nu hoppas jag att det tråkiga/dåliga är slut för idag, och nu är jag klar med mitt måndagsgnäll! Så jag ska snart hoppa in i duschen, ringa och väcka brodern, och besluta vad vi ska ha för mat, och sen ikväll ska jag passa mina små älsklingar, och så kommer förhoppningsvis madde också en runda :)

Tänkte avsluta med ngr bra ord, som jag precis fick höra av en alldeles underbar person :
" Vi lever i nulägets sanning"
Måste ju säga att dom passar bra in, efter helgens alla bravader!

Over and out,
- / Johanna

Paybacktime!

Kathy säger:
alltså

Kathy säger:

Nu måste jag skita

Kathy säger:

För nu kommer det

Kathy säger:

Fast det värmer rätt skönt i byxan..Vår kära vän, Harald!

Min vän Kathy, har en kär vän, Harald heter han, men om jag har förstått det hela, så dumpar hon honom rätt ofta, i toalettstolen... Hoppas jag! Kolla bara :


Kathy säger:

Alltså, om man skulle gå o lätta sig en Harald?

Kathy säger:

Fick ut två kaninpluppar..

Undrar om dom också hette Harald :D?