Dagens!

Vi sitter på Make-uplektionen och lyssnar på när Marie berättar om Färglära, och så skriver hon "SIR ISAC NEWTON" på tavlan.

Sofie : är det inte han som upptäckte graviditeten?
Johanna : Jo?
Men efter ngr sekunder...
Johanna : Vad sa du att han upptäckte?!!
 
Haha vi fick oss ett gott skratt iaf :)

Engla

Ikväll tänder jag ljus för lilla Engla, och visar mitt medlidande.

Vila i frid tjejen!



image66


Tack..

TACK FÖR EN TREVLIG SOMMAR!


Detta ska bli ett nöje :)

absolut ingenting

haha är sjukt sugen på strippen idag, eftersom vädert förstörde allt igår :O Fast annars blir det kanske en runda till eslöv :) Får se.


Nej men kom och gnäll på mig, precis som alla andra! Speciell? HAHA in my as!

Ojoj, vilken, dag. haha tur att jag är positiv :D  Men det blir bättre sen när jag får träffa sandra och dom igen :)

Var på Center syd med Sandra & Lotta innan, fint var det :P

Och nu har jag skrivit om absolut ingenting, men folk kan iaf inte klaga på att jag inte skriver :)

puss!
- / Johanna


fint

Ännu en bit avklarad :) Skönt!

Ska nog åka till Sandris sen checka en film eller något, och blir nog sova tidigt ikväll, för attans vad trött jag är :P  Lotta kommer säkert också :) Och imorgon blir det strippen, om vädert är på vår sida :)

Borde plugga en del idag också, men orkar jag :/? Nja känns verkligen som jag måste

Men nu funderar jag på att ut och springa lite, hade varit fint, men vi får väll se vad det blir av den saken :P

Puss
- / Johanna

....

"Varför har du inte hört av dig?"

Varför Jag inte hört av mig? Undrar vem som inte hört av sig, äh, sug!!

Lovely!

Och jag måste även nämna att mitt humör, även om jag inte mått så bra, är mycket bättre än igår! Men ibland måste man avreagera sig, och då har jag dom bästa vännerna i hela världen

- När man trillar och slår sig, är dom där direkt, och plåstrar om, Jag älskar er! <3

Sjukis

Gick och la mig igårkväll och mådde inte allt för bra. Men pluggade ändå som ett djur. Och vad tjänade det till? För när jag vaknade imorse mådde jag ännu mer illa, men gick ändå upp, fullt bestämd att gå till skolan. Men sen kom jag på att jag verkligen inte kunde, det hade aldrig gått, jag hr iofs inte spytt, men om jag hade satt mig på en buss hade jag gjort till 100 %

Så det var bara att ringa och sjukanmäla sig och ringa och avbeställa körlektionen :/ tog emot ganska mycket faktiskt. Men inget att göra åt det, har körlektion imorgon ist, och Halka på onsdag, fint!

Nu har gisse precis varit här för vi var tvugna att göra ett jävla pissigt turismarbete. Men jag måste säga att vi har varit ganska duktiga :P  Men alla skulle ju tvunget störa ;) Men jag måste erkänna att det var ganska trevligt att slippa tänka turism i ngr sekunder åt gången :)

Nu är det snart mat och jag hoppas att jag kan äta utan att det kommer upp :)

Måste avsluta med en Kathykommentar:

Kathy, säger:

HALLÅ

Kathy, säger:

HUR STAVAS HUNDAI?

Kathy, säger:

HAHAHA

Kathy, säger:

Hyundai

Kathy, säger:

hahaha

Kathy, säger:

thank you

När jag såg hur mkt hon skrev blev jag helt stressad och kom inte alls på hur det stavades, och jag trodde ju självklart att hon skulle veta det snabbt och av en viktig anleding, men NEJ hon skulle kolla blocket!  Haha du är yr <3

puss
- / Johanna


...

Jag är så fruktansvärt trött på allt  just nu. Ditt fula huvud börjar gå mig riktigt mkt på nerverna! Och ändå borde jag inte störa mig det minsta! - Men jag stöttar dig min vän, vilken väg du än går. Och vi vet redan vem som vunnit dethär :) <3

Men det kan ju inte bara vara en sak i taget. Nej för folk ska vara så jävla omogna, men jag menar, vad trodde du att du hade att komma med? Det va riktigt pinsamt av dig bara, och knäckt blev du!

Varför kan folk inte bara sköta sitt eget liv och låta alla andra få må bra, och ha det bra? Folk nu förtiden har ingen känsla för respekt, och jag blir så frustrerad, för jag vet att det finns INGENTING jag kan göra åt saken!

Och för att göra denna dagen ännu bättre så ska jag plugga, på ett slutprov imorgon, och jag har ingen motivation, eller ngt.

Men nu kommer min bror och hans sötingar, och vem kan liva upp mig mer än dom?


Onsdag

Även om jag är ledig idag, så vaknade jag 10.10, men det var nog för jag visste hur mkt som ska hinnas med :) Ska in till stan om lite mer än en timme, och träffa Lotta :) Sen kommer mathias och hämtar mig i den nya bilen, och då ska han köra mig till eslöv, och sen till Jana, och sen hem:D haha han kommer döda mig :) Sen ikväll blir det eslöv igen, fast dock inte till tandläkren denna gång iaf :P haha

Nu kallar duschen :)
puss!
- / Johanna


ENJOY

Haha bitches he's all yours, enjoy ;) 


Panik Panik Panik!

Inget man gör är bra! "Johanna, kan du fixa köttfärsen?" Johanna ställer sig snällt och gör köttfärsen, sen flyttar Johanna sig för att inte vara i vägen! "JOHANNA JAG BEHÖVER MER HJÄLP!" Visst kan jag hjälpa till sålänge du inte skriker.. "JAG GÖR DET SJÄLV"

Muntra familjen dehär, skönt att hon snart ska och träna, skönt att slippe hennes tjat! Fast hon är ju trots allt min mamma, och även om det känns som jag bara vill slänga henne på tippen ibland så älskar jag henne. Det finns trots allt mkt värre människor, och mkt värre saker :)

Denhär dagen suger! Men jag får väll överleva och så ska jag försöka få min bror att hämta mig så jag slipper vara hemma, alltid skönt att bara få koppla av där hemma där ingen är arg eller tjatar på en :) För jag har ju redan avreagerat mig en gång idag, så då får jag göra på något annat sätt nu :)

Puss
- / Johanna

Congrats!

ännu ett blogginlägg från min sida, folk börjar väll snart bli förvånade :P Började 09.40 idag, och DÅ lyckas Johanna försova sig, hade en lektion, så den missade jag :P ajaj! Haha och imorgon är jag ledig! Riktigt fint!

Idag blir det körlektion, och imorgon blir det tandis och jana :) Och sen på kvällen blir det eslöv, fint!

Idag blir jessica ett år äldre, och jag tror inte att det är något som glädjer henne :P men jag hoppas i alla fall att hon får en mkt bra dag och att hon hade en bra natt på jobb :P



den människa som kommit på att man ska lura varandra den 1 april måste vara riktigt tjock i huvudet! Hatar denna dagen, och brukar ingå i avtal med dom närmsta om att inte luras med dom, och slipper alltså gå och behöva tänka att dom kanske lurar mig.


Idag ekar ord som hoppas du dör,  och håll dig borta från mig så gör du mig en tjänst, i mitt huvud. Och visst är jag van vid att höra det nu, möjligtvis inte att jag ska dö, men ändå, det var väll ändå inte jag som hörde av mig? Jag accepterade när du sa att du inte ville prata med mig, och hörde inte av mig, det var du, men än en gång skyller du på mig, eller nej, inte ens mig? Det är inte okej att jag träffar en enda, men att du går till första bästa alltid är helt okej! Och bara för att hon kommer hem behöver du inte beté dig som ett svin, ta henne om det är hon du vill ha, jag tänker inte hindra er, det har jag sagt!  Eller ta någon av dom andra, men sluta klaga på mig, för jag orkar inte mer!


nej, nu ska jag ut och springa av mig ilskan! 
- / Johanna