MÅNDAG

Nu var det ett tag sen igen. Finns dock inte så mycket att säga :P Sprutan är tagen, så jag låg pall hela förra veckan. Är helt slut idag med, men har kommit igång med jobb iaf :) Är dock helt slut nu efter, men har ingenting att göra idag ändå. Inga föräldrar hemma, ingen träning, och absolut ingen pojkvän ledig eftersom han ska på Hockey. Så jag får sitta och sakna honom lite extra ikväll. Imorgon blir det glidardag på jobb, halv 9 - halv 2. Efter det ska jag umgås med mina tjejer :) Mysigt. Det blir troligtvis att hämta Ida på gymnastiken också. Sen blir det ondag, och ska jag träffa min älskling igen.

Satt nyss och kollade One tree hill på tv, saknar att kunna kolla på alla mina avsnitt på datorn. Hatar att den är som den är :S Aja, nu ska jag nog gå och ta något att äta, och se vad det kommer för kul på tv nu :)
pusskram!

Söndag

Måste börja med att gratta Zebbe&Kathy till lilla Lovisa :) alla lyckönskningar till er!!

Sitter framför tvn och väntar på att Björn ska komma hem, börjar längta ordentligt nu. Bara för att det är så nära:P Rätt bekvämt med pappas nya handdata får jag säga, även om jag varit negativ mot såna :P

Igår var det gåsmiddag hemma hos Björn. Hade riktigt trevligt, men var heeeelt slut när alla gått hem. Har inte sovit jättebra inatt heller, har börjat få någon rethosta, och det gillar jag inte alls, har varit sjuk så det räcker, så nu vill jag inte en gång till, får hoppas att det inte blir något.

Nej, nu hörde jag hans fina bil brumma här utanför, så nu kommer han.
Ha en trevlig söndag, pusss

Torsdag

Jag vet, jag vet, vääääldigt längesen jag uppdaterade. Men denhär gången har jag en bra anledning. Min egen data strejkar (!) fick till och med se nya OTH hos björn igår, och mammas data är mer än kontig och seg. VÄLDIGT KONSTIG!! Sitter därför just nu och leker mullemeck, har försökt få igång msn på mammas data (mission impossible) och har fått igång pappas nya handdata med mobilt bredband (mission completed). Och eftersom jag var så snäll och fixade igång den får jag låna den lite :) Vågar dock inte lägga in msn... inte än :P Men det kommer gott folk ;) Hur som haver, Götet var över alla förväntningar. Vi hade mysigare än jag någonsin vågat hoppas på. Vi insåg också att vi stått ut med varandra rätt länge också ;)

Annars flyter det på jättebra med jobb just nu :) Och imorgon blir det jobb fram tills halv 5 (hoppas på lite ungar)!! Annars ser helgen ut som så att det blir idol-mys med Sandra imorgon, gås hos björn på lördag, mys på söndag! Ja, det lär väl gå lika fort som vanligt :P

Men nej, sandra ringde nyss, så duschen väntar på mig, sen ska jag hem till henne och mysa :)
Hoppas denna lilla uppdateringen var okej ;) ¨
puss&kram