Pice of me ;)

Jag är nog världens sämasta bloggare, och varje gång jag skriver bestämmer jag mig för att blogga oftare. Jag ska se fall jag kan hålla det denhär gången :)

Varit på motormässan med pappi idag, träffade mathias&Jessica där också, och lite andra kända ansikten :) Sen åkte vi till Center syd & åt, och än en gång lite kända ansikte man inte sett på länge, och det var riktigt kul :)

Ikväll blir det hem till Sandra, och än en gång blir vi full trupp, god mat och en massa skitsnack kan jag tänka mig att det blir, och det ser jag verkligen fram emot :)

Och nu längtar jag till sommaren, I'm gonna tear you down like a pice of paper!

Haha men jag måste nämna att jag fortf skrattar åt gårdagen, konservöppnare från ikea, förkläde med hjärta på, Phille som inte kan stänga dörrar, Jonas som glömmer phille, Sandra som jämför TopGun med madicken, Kasta in handduken, ögon som går i kors och mycket mycket mer, riktigt rolig kväll och det tackar vi för :)

Haha hoppas du är nöjd nu Kathy :D

Tjingeling, puss
- / Johanna


Kathy

På beställning från Kathy så ska jag nu skriva blogg.  Så bara för det ska jag skriva om henne! :D

Kathy är en person som hatar fötter, men älskar fotsvett, och hon älskar att göra reklam för min fotsvett!! Och ibland frågar hon saker om den, för hon skulle helst vilja ha de själv! Och så brukar hon tjuvlyssna på mig när jag pratar om min abt! Men ändå så tycker jag om henne, och är väldigt tacksam över att jag lärt känna henne, för hon har hjälpt mig att förstå en massa saker, och hon har samma värderingar som mig:) Så jag råder alla som känner Kathy, att ta vara på henne, för hon är en mycket bra vän, hihi <3

Så nu har hon & alla andra ngt att läsa, vsg haha :D

Pusss
- / Johanna

Visste du att...

En helt ovanlig torsdag!

Idag har det som alla andra torsdagar varit torsdag. En helt vanlig jävligt tråkig torsdag. Och inte nog med det så har man varit lika tvungen som alla andra dagar att gå i skolan. Eller tvungen och tvungen är man ju egentligen inte, men om jag ska vara ärlig så skadar det ju i alla fall inte att gå dit. Om inget annat kan man bara sitta och babbla som vi förövrigt brukar göra på alla lektionerna. Dagen går så mycket fortare då och att det BARA är 99 dagar kvar till studenten får mig att göra ett litet glädjeskutt. Givetvis när ingen ser på, man skulle kunna tro jag var utvecklingsstörd då. Springa runt där och göra små skutt av ingen anledning alls egentligen? För hur många som går förbi mig på stan vet att "hon tar studenten om 99 dagar, det är nog därför hon hoppar runt som ett litet sär" Jag tror ärligt talat att INGEN vet det, jag tror mest att folk hade skrattat. Om inte med mig, så åt mig!

Och detta kära lilla inlägg vill jag avsluta med en "Visste du att?"


Visste du att....Eskimåerna, är den enda etniska gruppen i världen som saknar könshår?image63


image64

Glöm det, försök inte ens! Hur många eskimåer du än hittar så lär du inte hitta en endaste litet strå!!