GÖTEBORG

I fredags åkte jag och sandra upp till henne i Gbg. Vi handlade mat, tvättade, och fixade allmänt, vi hann även med en film och lite mys, och lite närmare kvällen kom Björn och Hö :) Vi åt, spelade spel, och drack lite gott, och lite senare gjorde vi avenyn osäker. Mycket trevligt! I lördags när vi vaknade fixade vi frukost,  och sen åkte vi vidare till Liseberg. Vi kom dit runt halv 1 tiden, och jag hade så himla roligt :) blev en hel del åkande, god mat, långa köer, massa skratt.. och ett getingstick, för mig, men det kan jag leva med! Vi kom hem vid 10, och vi var helt slut, hela högen :P Och i söndags ringde klockan 9.00, mindre kul men det var bara till att dra sig upp, för Björn och Hö skulle spela match på eftermiddagen, en mindre lyckad en, men ja!

Trots att jag har haft sjukt ont i halsen hela helgen så har jag haft riktigt roligt. Det var dock riktigt jobbigt att lämna Sandra där uppe. Nu är det verkligen på riktigt, min bästa vän bor 2 ½ timme ifrån mig, och det suger (!) speciellt just nu. Det är tur att jag har Maddie, Rebecca och Björn här nere. Jag hade sån ångest igår, och när jag väl fattade att hon faktiskt bor där uppe nu och ett tag framöver, så brast hela min värld. Men det är bara 6 månader, som tur är.

Tack för denhär helgen, det lär ta tid innan jag glömmer den:)

-Rättvisa i flumride (Y)

Nu blir det sängen, själv..
Pusshejs

MÅNDAG

När du gråter, kom ihåg - när man delar är man 2!

Onsdag närmar sig med stormsteg, ohh va jag längtar efter min Björn. Kan knappt fatta att det bara är imorgon också jag ska vara utan honom. Och imorgon blir det jobb 8-16, sen antagligen träning, vilket innebär att dagen kommer gå fort, och sen på onsdag jobbar jag till 2, och när jag slutar är han troligtvis hemma hos mig igen :) snart snart snart! sen ska jag sluta tjata, jag lovar :P

Idag jobbade jag till 3, och sen åkte jag hem, och har slappat tills nu, har precis kommit ut ur duschen, och om en timme ska jag vara i häljarp för att hämta maddie, sen kör vi hem mot sandra, för att sen äta kinamat, gott som attans :)
Så för att hinna i tid ska jag fortsätta nu!

Ha en trevlig måndag allihop!
puss!

Hold your hands up!

5 dagar kvar, det drar ihop sig :)

Ikväll blir det ut och äta med madde och sandra, mysigt :) Blir nog lite gott att dricka också :P Får ju säga att det är riktigt skönt att det är helg, även om det inte blir strandbaden!

Nu ska jag gå och fixa till mig inför kvällen!  Och förresten, om någon sett mina svarta shorts kan ni väll hojta ;)
Pusskram


another endless night

Såja, nu var min stängning denna veckan över, tackar jag för :) Men det var inte så drygt idag ändå :) Och imorgon slutar jag tidigt, gott!! Kanske ska till nova en runda med Sandris också, megafint. Och nu sitter jag här igen, och är trött, har huvudvärk, men är ändå för rastlös för att sova, än iaf! Men snart så!

Jag köpte faktiskt nya sängkläder igår, megasnyggt, blommigt och randigt (jag vet, låter sjukt fult) men nu är verkligen HELA mitt rum snyggt :D fast jag har satt min säng intill väggen, och jag hatar att ligga nära den, och min klump som brukar vara hemma och ligga i vägen är borta, så jag vet inte hur många ggr jag slagit näsa, armar, huvud osv. Men det går bättre och bättre:D haha inga blåmärken än iaf!

-You are the one that leaves me breathless, 8-

Nu har jag bättre för mig!
pusskram!

<3



Fy vad jag saknar min snutt! 9 dagar till är länge, och jag vill att han ska komma hem nu nu nu!!

Gla är jag för det (:

Nu har jobbet kommit igång igen, och imorgon väntar en lång dag, slutar 5, vilket betyder att jag stänger, och det är världens drygaste! Men jag överlever! Fick en väldigt glad överraskning idag, fick ett sms imorse på jobb, där det stod att  Björn inte alls kommer hem mitt i natten mellan den 12 och 13 utan han kommer hem på onsdagen, och planet lyfter 7 därifrån om jag fattade det hela rätt. En dag mindre att sakna honom, så nu om 9 dagar så sitter jag och myser i hans famn igen :)

Nej, jag mår inte helt hundra idag, så nu blir det dusch, renbäddad säng, och sen sova :)
pusss!

allt & inget :)

Kläderna blev ju bra, och festen också :) Hade supertrevligt!! Bilder kommer inom kort. Där finns en bild hos Sofie om ni vill tjuvkika sålänge:)

Jaha, jobb imorgon dådå, ser väll inte fram emot det allt för mycket, men pengar är pengar! Men börjar iaf med kort dag :) Så nu är det väll dags att krypa ner då!

Usch, saknar min snutt nu, mycket! nu får dagarna ta och öka takten lite!!

Nej, sov gott!
puss

PANIK!

Paniken börjar kännas rätt så ordentligt i min kropp nu. Folket, som ska fira mig, kommer om en timme, och jag vet inte vad jag ska ha på mig!!! Jag har inte en aning faktiskt, och sandra svarar inte på mitt sms. Sitter just nu i ett par jeans och ett linne, men det känns en aning tråkigt faktiskt. Aja, vi får se vad det blir!!