Jaaadå :)

Och idag visade elsfborg malmö ff  vem som bestämmer :D

Tisdag

Idag fortsatte mina flitigheter. Jag ställde klockan på halv 9, och då gick jag upp, borstade tänderna osv, så drog jag med mig mamma och gick 5 km i Järavallen :) När vi kom hem gjorde vi lite frukost, och började göra vid oss. klockan 12 började jag, och jobbade till halv 5, och klockan 5 blev det en timmes träning på friskis :) Men nu blir det nog vila till fredag. Möjligtvis 5 goa km med maddie imorgon eftermiddag. Det känns inte helt omöjligt :)

Nu ikväll är jag ganska trött, men jag vill inte sova själv!! Får väll se vad jag kan tjata till mig på den fronten, fast det känns rätt svårt, för han slutar inte träna förrän kl 9. Hm, vi får väll se :P Men nu ska jag göra ngt annat innan jag somnar ;D
puss!

Måndag

Idag har jag varit på bra humör hela dagen :) Och har som grädde på moset varit ledig, men ändå fått en hel del gjort :) Direkt när jag vaknade imorse gick jag ut och tvättade bilen. Så nu är den fin igen, men ska jobba imorgon så då blir den väll helt dammig igen eftersom man kör in på en grusväg! Iaf så efter det så körde jag och hämtade Rebecca, och sen åkte vi och tränade. Så skönt att ha kommit igång med det igen. Jag blir mycket gladare och piggare :)
En sak till som är lite roligt är att jag bestämt mig för att mobba min pojkvän för hur matchen mellan Örebro och Hif gick. (2-0). Lite roligt måste jag säga att jag tycker att det är :P

Men nu ska jag se spårlöst :)
Pusss

Bakslag, bakslag..

.. och åter bakslag. Jag blir så arg och besviken. Nu har jag ännu ett dilemma, men denhär gången är det inte upp till mig och jag kan inte göra något åt saken, bara till att vänta och se...

elmia 2009

Vilken dag jag hade igår! Jag gick iofs upp halv 7, men det var det värt =) Maddie kom vid halv 8 och så körde vi och hämtade Rebecca och sen körde vi hem till sandra :) Då bar det av mot jönköping, elmia :) Hade en roligt tripp upp, hamnade bland en massa andra som var på väg mot samma mål :) Vi kom upp där ca 10.00 och åkte hem ca 16.00. Riktig heldag, och även fast där kryllar av folk, brukar man lyckas att träffa en hel del ansikten man känner igen, även denna gång :) Vi var tillbaka i Helsingborg mellan halv 7 och 7, och hade redan bestämt att det inte var lönt att åka tillbaka till Landskrona med tanke på strippen. Så vi åt på Stattena, och sen åkte vi ner och satte oss på hamnpaviljongen och tog vars en öl. Eller ja, maddie körde så hon satt så snällt och tittade på. Efter det körde vi hem till Björn, så fick han köra till strippen, vilket var en ganska stor besvikelse, så vi åkte hem ist, Jag och björn hit här, och dom andra hem till sig :) Helt underbar dag, och vädret gjorde inte saken sämre :)

Idag hade vi bestämt oss för att sova länge, och vaknade runt 12, låg kvar i sängen och mös lite, och sen blev det lite frukost. Sen blev det lite mer mys, och så bestämde vi oss för att åka och gå en runda i Järavallen, riktigt mysigt, speciellt i detta vädret :)
När snutte hade kört hem, kom Mathias & Jessica och barnen och åt lite påskmiddag här, inte direkt till min förtjusning, men sällskapet var bra iaf :)

Är helt slut idag, så blir nog en hemmakväll och sova tidigt. Och nu blev det ett lååångt inlägg så nu ger jag mig, men bjuder såklart på en (läs två) bild från igår :)
puss!

med tanke på att jag älskar mustanger, så får det bli en goding från filmen
"gone in 60 seconds"

Toooorsdag

Gavin DeGraw - We Belong Together
Så himla fin låt :)


Jaha, då var det torsdag idag, och jag skulle egentligen jobbat, men där var bara ett barn så jag fick ledigt ist :) Så nu har jag plockat undan och fixat en massa på mitt rum, vilket verkligen behövdes, men jag sparar den tråkiga dammsugningen och torkningen till imorgon ist, orkar verkligen inte nu, vill bara ut i vädret ju :)

Och ja, torsdag idag ja, och alla dom har mer eller mindre hjärna (som känner mig:P) vet nog vad det betyder för min del ikväll! Och för er som inte vet... tänker jag inte berätta ;) Sandra kommer iaf hit efter jobb och träning och äter med mig, och maddie kommer nog också, sen ska vi hämta torparna, och sen når vi nog vårt slutmål :D Efter det åker jag med Björn hem ist, och så blir det en massa mys, och sova läääänge imorgon. Dvs om jag inte vaknar vid 10, som visst verkar vara det senaste för mig :P hatar att när man väl bestämt sig för att sova länge så går det inte. Men annars får vi en lång och mysig morgon tillsammans iaf.

Nu närmar lördagen och elmia sig med stormsteg, så jag firar min påsk där precis som vanligt - got to love it :)
Men nu ska jag ta något att äta ute i solen och sen hoppar jag in i duschen,
Ciao!

Söndag

Sandra ska snart hämta mig för  vi ska till malmö, men var tvungen att sätta mig snabbt och berätta om igår! Var med snutte på bio, och såg fast and the furious. Jag bara älskar dom filmerna mer och mer. Tycker man om dom andra filmerna, tycker man om denna med. Jag tyckte den var grymt bra, verkligen!

Såg på aftonbladet att allt med engla redan är ett år sedan. Helt sjukt! Vissa människor borde inte få leva. Men nej, nu ska skynda vidare så jag är klar när sandra kommer :)
Tja!

Sooooool!

Vilket väder vi har. Så direkt när jag såg vädret, beslutade jag mig för att städa och tvätta bilen. Jag borde städa mitt rum egentligen, men det får se ut hur det vill, min bil är viktigare! Så nu, några timmar och störmoment senare, har jag gjort det allra sista och nu är min bil megaglad, för den är ren på både insidan och utsidan. Är riktigt nöjd med mig själv, och med resultatet :) Nu ser man att han är svart igen :)

Nu blir det snart en dusch, för man skulle kunna tro att smutsen från bilen hoppat över på mig :P Sen lite mat, och ikväll ska jag på bio med snutte. Det blir den efterlängtade Fast and the furious ;D Kanske borde höra av mig till honom snart också, kan ju vara bra med en smula planering, men jaja, det löser sig :)

Nu blir det en dusch!
tja!


Ondag

Ja, då var det onsdag igen. Och idag slutade jag jobba redan kl 1, vilket verkligen är skönt! Ikväll blir det en tripp till Jana, för att fixa klorna lite :) Och eftersom det som sagt är onsdag idag, betyder det att det var tisdag igår, vilket betydde ett nytt One tree hill avsnitt. Lika lycklig varje gång :)

Idag fyller Jessica år - GRATTIS!

Nu ska jag nog slänga mig framför tvn för att vara helt ärlig. Måste lugna ner mig efter min tripp hem, folk kan fan inte köra bil alltså!!!!

Puss&kram