Onsdag

Blir en snabbis nu bara för att berätta om läget! Vaknade igår med sjukt ont i halsen och ingen röst, därmed inget jobb, tog en allergipilla och insåg att det är bara till att fortsätta med dom! Så idag har jag och Björn bara legat och typ sovit och myst hel dagen, men jag klagar inte! Imorgon ska jag träffa Sofie, och det var inte igår, hoppas på fint väder, isf lär det bli riktigt mysigt det med :) Sen på fredag åker vi iväg till Strandbaden, har samlat ihop ett gäng, så det ska bli riktigt fint!  - Kommer hem igen på söndag! Sådär, där har ni en liten uppdatering! :)

Nu - chokladpudding!!

Onsdag

Nu är det fan nog, nu är jag trött på att folk tror sig veta mer om mig än vad jag själv gör! Det finns 3 personer som vet i princip lika mycket om mig som jag själv gör. Sandra, Madde och Björn, inga andra. Jag vet bäst själv vem jag hånglat med eller inte, vem jag har haft sex med och om jag är med, eller ens vill ha barn! Och ja, jag vill ha barn, en gång i tiden. Men inte nu! Jag älskar barn, och jobbar gärna med dom och träffar mina syskonbarn, tycker barn ger otroligt mycket. Jag har Björn, och jag älskar honom, men vi har absolut inga planer på att skaffa barn! Så nu vet alla det. Och har man då en fråga, visst, fine fråga, men lyssna då på mitt svar.

Nu när jag har kräkt av mig så kan jag berätta att den enkla lilla överraskningen jag hade till Björn var att jag åkte och klippte och färgade mitt hår igår, inget annat :) Dessutom kan jag ju passa på att berätta att jag inte är varken arg, sur eller irriterad på någon, tyckte bara att det räcker nu. Det finns ingen annan som har med det att göra egentligen, men som sagt, jag vet bäst själv och har absolut ingen anledning att ljuga för någon. Där med basta :)

Idag är det onsdag och det betyder mys med Björn, men först ska jag nog träffa Maddie ett tag. Men det är mysigt det också, och om vädret blir liiiite bättre så kan vi ju lägga oss i solen tillsammans :)
Får ta och ringa henne nu, ha en trevlig onsdag allihopa, everybody!
puss!

Tisdag

Väldigt dålig uppdatering, jag vet, men nej! Jag har inte dött, jag har bara haft fullt upp.. Jobbat i både djuraffären och på fritids, har varit och hjälpt till hos mormor och morfar, och även försökt hinna med mina nära och kära. Tror Sandra och Madde har fått lida mest, men jag har varit så trött, så ofta har jag kommit hem, eller till Björn och stupat i hans famn! Är ju inte van vid att hålla på såhär. Men kul är det, och tiden går fort :) Men nu är jag ledig, både idag och imorgon, men idag var det af som gällde, gillar fortf min jobbcoach väääldigt mycket, men nu ska jag inte träffa henne förrän i slutet av augusti. Och nu fick jag ett brådskande samtal, men jag kan ju inte säga annat än jiiippiie :D

berättar imorgon, för det är lite av en överraskning till Björn :P
pusshejs

Söndag

Kul, kul att det redan är 2 år sen vi tog studenten. Tiden går för fort, och jag vill göra om det igen! Man lär aldrig glömma den dagen. Imorgon blir det jobb, på fritids, hade varit roligare i affären men dethär blir bra det med :)
Nu ska jag mysa, puss&kram!

Torsdag

Såja, hela huset städat, all tvätt tvättad och imorgon kommer mamma och pappa hem :) Jag tror iaf jag är godkänd, kan ju avslöja att jag inte glömt blommorna heller, det måste nästan vara väl godkänt!

Tisdag

Vilken dag! Det har verkligen varit min dag idag! Började i djuraffären idag, eller ja, jag var där idag för att lära mig lite, samma sak imorgon. På lördag börjar allvaret, och har fått lite mer tider denna månaden, så himla underbart. Efter att inte ha jobbat ordentligt sen mars så känns detta så himla bra! Har varit på arbetsförmedlingen också idag, träffat min jobbcoach för andra gången, riktigt härlig människa! Supernöjd med henne :) Och hon är nog nöjd med mig också, ska bara skriva ett personligt brev också. Och det känns bra att kunna ha ett sånt som verkligen kan bli bra med lite hjälp. Ska bara se till att hitta en normal data att skriva det på :)

Nu ska jag snart hänga upp lite tvätt och sen ska jag köra och hämta Björn, och sen ska vi hämta Ida på gymnastiken och köra hem henne :) Är en riktigt glad människa idag, och kan inte sluta le! Längtar faktiskt tills imorgon när jag ska tillbaka och lära mig lite till! Skönt att äntligen ha något att göra. Men jag ska försöka att inte tjata så mycket om det.

Nu, tvätten, tjing!

Måndag

Idag är det inte vilken måndag som helst, utan Sandras födelsedag, Grattis hjärtat!! Tyvärr har hon valt liiite tråkigt väder, men jag hoppas hennes dag blir bra endå :)

Helgen har varit givande, har fått en del färg, och Sandra har blivit firad! Igår hade jag och Björn en riktigt mysdag, låg i solen och mös till halv 5, sen marinerade vi köttet vi senare skulle äta, och gjorde en rabarberpaj. Till middag blev det grillar kycklingfile, grillade majskolvar, en stoor sallad med ceasardressing, pommes och beasås! Kunde inte bli mer lyckat. Frågan är bara vad vi ska ha idag. Får tänka på den saken!

Måste säga att jag har varit ganska duktig idag, har städat toaletterna, tagit disken och håller nu på med mitt rum. Men är helt slut så ska lugna ner mig lite, för imorgon ska jag vara fit for fight, när jag ska börja i djuraffären. Börjar bli lite nervös nu, men det ska nog gå bra.

Nej, nu ska jag vika lite mer kläder på rummet, det är ju trots allt inte så jobbigt!
Ha en trevlig dag i regnet, puss!


En riktig klassiker, och sandra, nu är du gammal som gaaaatan ;)

Fredag

Vilket väder vi haft idag.

Vaknade halv 5 av mamma, jag och Björn skulle köra henne och pappa till Sturup :) Sen körde jag hem Björn och sen hem här och slängde mig i sängen. När jag vaknade igen gick jag direkt ut och la mig i gräset. Har legat där tills för lite mer än en timme sen, så nu har jag hunnit duscha. Får inte tag på Björn, så snart ger jag upp och åker iväg och äter någonstans med Maddie ist!

Och nu ska jag passa på att säga grattis till Mikke som blir pappa i september tror jag, tror alla vet nu! Helt galet att en människa man känt hela livet ska ha barn, skoj skoj :) Så, GRATTIS!

Imorgon blir det tjejmiddag hos Sandra som fyller år på måndag, jag och Maddie har dom bästa presenterna. hih!
Nu, fixa och ringa maddie! puss!

LYCKA!!

Nu ska jag äntligen avslöja vad bilden om hunden och katten betyder, i sommar ser ni mig på hund & kattmagasinet på Råå. Fick besked idag, börjar så smått nästa vecka, Lycka!

Tisdag

Nu blev det ett såntdär litet uppehåll igen, dock inte så långt :)

Måste säga att jag blev ganska upprörd igår när SD var på rådhustorget. Vad man än tycker, och vad folk än säger så tycker jag det är fel att stå och kasta ägg och gapa och skrika sådär som folk gjorde igår, det kallar inte jag demokrati! Jag tycker man kan visa vad man tycker vid valet i höst ist, det är det enda som hjälper! Nog om det.

Igår var jag först på af kl 1, och träffade min jobbcoach, en trevlig en :) Efter det begav jag mig till Sandra, och umgicks med henne, vi skulle till Bokia, men som sagt så var där några demonstranter ivägen. Så när vi väl kom ifrån stan körde jag ner till morfar som fyllde 80 och sa grattis, medans madde och sandra körde till Center syd och tog Bokia där istället. Och på tal om att morfar fyllde år, så måste jag ju passa på att berätta att kalaset blev superlyckat, både väder och stämning och allt. Jag hade skitroligt! Får tacka mina syskon och vår kusin för detta, självklart även våra respektive, för att låta vääääldigt formell!

Nu kommer snart Björn, var meningen att vi skulle grillat med hans vänner idag, men vädert tillåter ju inte detta! Så vi ska göra pasta & pesto med lax till, mums! Får se fall det blir grillning imorgon eller någon annan dag när det är fint väder, så har man ju något att se fram emot :) Ha en trevlig dag i vädret gott folk!