Sjuk

Nu har jag varit sjuk en hel vecka, och det är fruktansvärt irriterande och tråkigt! Jag blir helt rastlös, men gör jag något så blir jag helt slut på 5 minuter! Även om jag har varit hemma hela veckan, så har det varit en ganska händelserik vecka, jag har lyckats använda den lilla energi jag haft på helt totalt idiotiska, onödiga saker! Men så blir det ibland. För att verka lite gladare, så har mina små vänner varit och hälsat på lite då och då, och riskerat att bli sjuka, jag fick till och med hit björn, men om han blir sjuk är det INTE mitt fel!

På måndag fyller maddie år, så ikväll ska hon ha lite tjejmiddag. Jag är fortf kluven :
- jag kan åka till henne, inte dricka något, köra dom in till stan, och sen hem igen
- jag kan åka hem till henne, dricka, och sen åka hem
- jag kan åka hem till henne, och sen följa med ut i stan
- och jag kan åka hem till henne, dricka, och sen åka till stan :P
Känns inte som att jag kommer tåla så mycket, med tanke på att jag fortf är sjuk, och sen känns det inte som jag har så mycket ork heller, så jag får se vad jag själv vill när jag kommer dit :) Det ska bli trevligt iaf :)

Men, till det bästa av allt, nu är det 2 dagar till att jag & min sandra åker till rhodos! Ska bli sjukligt skönt att bara komma härifrån, ta det lugnt, och ha megakul en hel vecka, med den bästa jag vet :) Och att säga att jag längtar behövs väll inte :P Jag vill åka nuuu!

Men nu ska jag vila en stund så jag orkar med kvällen med mina pinglor :)
ciao!


allt&inget

Nu var det fruktansvärt längesen jag uppdaterade.. IGEN! Känns som jag börjar varje inlägg så, men det får ni leva med :) Livet flyter på, men det jag ser fram emot mest just nu är väll min och sandras resa v40. Ledighet och allt är fixat, bara resan kvar haha ;) Kommer bli underbart!

Annars, jobbar och står i, och sjävklart träffar jag dom närmsta! Kan ju inte säga att det har hänt något direkt jättekul som jag har att berätta om! Skulle väll vara min brors gatufest då, men jag tror att det räcker med att säga att både jag och sandra hade superkul :P Har varit mycket fest nu men, det är ju kul! haha mycket kort beskriving på den sista tiden, men det är bättre än inget :)

Ikväll? Blir att hitta på något med sandra. Vad? Nja det lär vi märka :)

Nu ska jag fixa mat,
tja!