(F)

So tell that someone that you love
Just what you're thinking of
..If tomorrow never comes..

yeeah!

Mohaha, ännu ett nytt avsnitt av OTH, och jag är överlycklig. Så nu lär jag förvinna in i den lilla världen ett tag igen :) Trevligt tisdag gott folk ;D

Spårlöst

Jag satt precis och kollade på spårlöst med mina föräldrar, och jag måste säga att jag älskar det programmet! Och jag gråter i slutet varje gång. Det är nästan så att man kan leva sig in i deras känslor. Verkligen ett program med mening (Y)

Idag var jag & mathias hos Jörgen, så nya sommardäck är beställda och snart åker sommarfälgarna på. Helst på fredag, då blir jag lycklig ;D

Nu blir det sängen och en lite nostalgitripp med full frys :)
Puss&kram

än en gång :)

Idag fyller min snutta 7 år! Jag kan inte fatta det, 7 år!!! Tiden går så fort. Ska dit i eftermiddag med ett (läs två) paket! Köpte även ett paket till Isabell, så hon inte blir ledsen när Ida får en massa :)

Grattis plutt!!
None
Detta är en bild på Ida och hennes kusin, på Isabells 1årskalas :)

Tandvärk!

Med tanke på vilken tandvärk jag hade igår när vi var i Gbg så beställde jag en akut tandläkartid, och trodde verkligen att jag hade hål i en tand. Så klockan kvart i 8 var jag hos tandläkaren idag, och blev undersökt. Och jag hoppades (!!!) verkligen på att det var ett hål, så jag kunde borra, och kanske ligga där och ha det obehagligt i en kvart och sen få få hem utan smärta! Men nej! såklart inte, allt såg bra ut, utom en sak! Min visdomstand håller på att titta fram, och puttar då på dom andra tänderna. Så nu lagom tills dess att jag fyller 20 år, så får jag känna på hur det är att bli gammal och vis. Att jag har så ont i min käke kan bero på att jag trycker ihop den när jag sover, så vi slipade lite på tänderna, och hoppas att det iaf hjälper lite.

Så nu är det ipren i en vecka som gäller, och sen får vi hoppas att det blir bättre! Annars får jag väll åka tillbaka till mitt favoritställe i heeela världen inom det snaraste. Suck!

Heldag =)

Jadå, haft en heldag med Sandra i gbg idag och förutom urinvägsinfektion och tandvärk så har den varit helt underbar! Jag tänker fatta mig kort, och dela med mig av en sak som gav oss ett ganska gott skratt!

Sandra : Ohh, kolla, där är ju OK Q8
Johanna : Ja, och statoil med
Sandra : Jaja, det var det jag menade

Haha som jag skrattade, fast det gjorde iofs Sandra också! Men tack så jättemycket för idag snäckis! <3

Göteborg

Yes, imorgon bär det av till Gbg med sandra :) Blir en mysig roadtrip, och en hel dag för oss själv, vilket ska bli riktigt skönt :) Det behöver vi! Anledningen till att vi kör dit mitt på en torsdag är att vi ska på öppet hus på skolan som hon sökt in på, så det är bara till att hoppas på att det inte är sista gången hon ska dit! Eller egentligen hoppas jag att det är det, men för hennes skull hoppas jag att hon kommer in :)

Och nu har äntligen avsnitt 17 av OTH kommit så nu är det snart klart, så jag ska ta mig en härlig resa till Tree Hill snart :)
Puss&Kram

Snart :)

Tisdag idag då ja, vilket betyder jobb på dagiset:) Älskar verkligen att jobba där, trivs jättebra :) Ska dit imorgon också, och fick en himla massa tider av pillan idag, för att få jobba med dom små barnen, och det var verkligen uppskattat :)

Sitter och väntar nu på att baby ska komma hit från träningen, men han är nog här vilken minut som helst :) Har varit hos Sandra lite innan också, lika härligt som vanligt. Tror inte det finns något som kan komma imellan vår vänskap, och det är verkligen underbart!

Nej, nu ska jag bädda innan Björn kommer så vi bara kan krypa ner och sätta på någon bra film eller ngt då :)
Puss&Kram

Sådär ja


Här är den "nya" frisyren för er som inte har sett :)

Baby



Vad skulle jag vara utan dig? (: <3

Det var det..

Jag vet, jag vet! det finns fortf ingen bild på mig i min nya frisyr, men det kommer snart, jag lovar! Men nu är jag tillbaka i hemmet i annelöv så nu kommer kameran väll fram igen :) Men jag måste säga att jag ville inte flytta hem igen. Trivdes riktigt bra med att bo själv. Och hade jag haft ekonomin till det så hade jag flyttat hemifrån direkt! Men det jobbigaste var nog ändå att lämna kisen! Världens mest tillgivna katt, och så söt. Trodde inte man kunde fästa sig så snabbt. Men det kunde man tydligen.
Har haft 2 fruktansvärt härliga veckor, och fort har dom gått :) Tack vare vännerna och björn :)
 


Nej, jag får väll njuta av huset nu igen då :)
Tja


Prova på =)

Jag bara älskar dethär med att prova på att bo själv. En bra start för att lära sig sen också :) Jag känner att jag får mer tid till mig själv, och tar hand om mig själv bättre. Jag gick upp tidigt imorse, även om jag är ledig, diskade, gjorde frukost (äter aldrig frukost annars), och en massa annat :) allt känns så bra. När klockan var 12 hade jag klippt mig och kände att jag redan gjort mycket idag. Jag & Björn får mer tid för varandra också, och jag kan inget annat än att bara älska detta =) Nu ska jag gå tillbaka till maddie som är och hälsar på. Sen ska vi och lämna min bil och sen hem och hämta hit mer saker.

Blir nog pommes eller ngt i den stilen till middag ikväll. Och imorgon ska jag jobba på dagiset :) Jag är supernöjd med allt just nu =)
Ciao!

Mission completed

Såja, klippt och färgad - resultatet? det håller jag för mig själv ett litet tag till ;)